Kommandantens Gaard består af 186 lejligheder i forskellige størrelser og har et bruttoareal på 17.700 m² , opført i 6 etager med penthouse etage og parkeringskælder.

Boligerne er udstyret med fast inventar, installationer og med materialer i et tidssvarende niveau. Der er i boligerne mange muligheder for indretning og de har så vidt mulig gennemlyste rum.

Materialerne er holdt i lyse, nordiske farver med trægulv og hvide døre, gerigter og fodlister. Bade- og toiletrum er præfabrikerede kabiner med fliser på vægge og gulv i lyse varme toner. Altanerne er let tilgængelige og udført så de giver mulighed for udeophold i flest mulig solskinstimer.

Facaden er opført i teglelementer med vandrette profiler i pulverlakeret aluminium, med vinduer i træ og aluminium. På facaderne er ophængt altaner i indfarvet hvid beton. Altanværnet er i klart glas med håndlister af vejrbestandigt hårdttræ. Penthouse terrasse har endvidere også terrasseplanker i vejrbestandigt hårdttræ.

 

E/F Kommandantens Gaard
Weidekampsgade 49-63
Klaksvigsgade 3-9
2300 København S
CVR: 29956855

Hupfeld & Hove Advokataktieselskab
Viemosevej 62
2610 Rødovre
Tlf.: 35 27 80 20

Email: recep@hplaw.dk
Hjemmeside: http://www.hplaw.dk


Hupfeld & Hove Advokataktieselskab bekæftiger sig primært med fast ejendom. Vi beskæftiger i alt 13 medarbejdere og virksomheden drives i en uhøjtidelig tone fra vores flotte domicil ejendom.

Følg E/F Kommandantens Gaard her:

Facebook
Antal besøgende: 91639 (denne uge: 1818)