Om området

Kommandantens Gaard er beliggende i det blomstrende Islands Brygge på Amager – tæt på både natur og byliv. Således er Rådhuspladsen kun få minutter væk på cykel, og meget længere tager det ikke at nå ud til områdets store åndehuller – Christianshavn og Amager Fælled. Kommandantens Gaard er bygget i 2006 på Ny Tøjhusgrunden, hvor militæret tidligere holdt til. Uniformerne er nu væk og i stedet er der de seneste 10-15 år skudt mange moderne boligkomplekser op heriblandt altså Kommandantens Gaard.

Islands Brygge var tidligere et rigtigt arbejderkvarter med masser af industri og en meget aktiv havn. Aktivitet er der stadig masser af i havnen i dag, men af den mere rekreative slags. Med Havneparken som det helt store samlingspunkt har Islands Brygge et af Københavns mest attraktive og benyttede grønne områder, hvor især Havnebadet er et stort trækplaster om sommeren.

Transport

Når det gælder transport er Kommandantens Gaard også centralt placeret. Flere buslinier har stoppested lige udenfor bygningen, Islands Brygge metrostation er fem minutters gang væk, og får dig til Kgs. Nytorv eller Fields på cirka fem minutter. Udover Langebro, så er Bryggen også forbundet til Sjælland af Bryggebroen - den meget benyttede cykel- og gangbro.

Shopping

Gider du ikke at tage cyklen eller bilen til de store shopping centre, så er nabolaget omkring Kommandantens Gaard også leveringsdygtig i næsten alt. Her finder du et godt udvalg af dagligvarebutikker, specialvarebutikker, restauranter, take away stedet og caféer, og så har vi også både apotek, bibliotek og fitness center. For de mindste er der også flere dejlige legepladser tæt på.

 

E/F Kommandantens Gaard
Weidekampsgade 49-63
Klaksvigsgade 3-9
2300 København S
CVR: 29956855

Hupfeld & Hove Advokataktieselskab
Viemosevej 62
2610 Rødovre
Tlf.: 35 27 80 20

Email: recep@hplaw.dk
Hjemmeside: http://www.hplaw.dk


Hupfeld & Hove Advokataktieselskab bekæftiger sig primært med fast ejendom. Vi beskæftiger i alt 13 medarbejdere og virksomheden drives i en uhøjtidelig tone fra vores flotte domicil ejendom.

Følg E/F Kommandantens Gaard her:

Facebook
Antal besøgende: 91639 (denne uge: 1818)